בס”ד

האטליז החם והמשפחתי של משפחת משה דורה , הערכים של טריות ואיכות הבשר הינם ערכי הדגל הבלתי מתפשרים של האטליז שלנו

לא  בכדי אטליז למהדרין זה פועל כבר למעלה מ 15 שנה . בנוסף, האיכות והטריות הרבה של מוצרי הבשר ‘עשו’ לעצמם שם באופן שלקוחות רבים, ולא רק מעיר המקור של האטליז, אלא מערים אחרות ורחוקות מזמינים ונהנים ממוצרי בשר איכותיים וברמה הגבוהה ביותר. בנוסף, האטליז שלנו  מקפיד על הענקת שירות לקוחות אישי, לבבי ואיכותי

אטליז למהדרין, מספק את המענה האופטימלי בתחום הבשר העופות והמוצרים הנלווים לבשר. העקרונות המנחים אותנו הינם: איכות גבוהה של מוצרי בשר ועוף, טריות, תודעת שירות גבוהה, ניקיון וסדר מופתי, עיצוב מרענן ושמירה על סטנדרטים גבוהים

צוות אטליז למהדרין מורכב  מאנשי מקצוע מנוסים המרכזים את כל יכולתם לעמידה בסטנדרטים המתחדשים של שוק המזון. קצבים מקצועיים המתמחים בבשר וחלקיו ושפים הבונים מתכונים למוצרי הבשר השונים.

בנוסף לכך אטליז למהדרין מחזיקה מגוון גדול ורחב של מוצרי בשר ומוצרים מוכנים בהשגחת : בד”ץ,נווה ציון,הרב לנדא,שארית ישראל, הרב רובין,בית יוסף, מחפוד, וכמובן משגיח צמוד.

נשמח לראותכם בין לקוחותינו …

רחוב צרעה 3

מרכז מסחרי נווה אליעזר ,כפר שלם.

03-6312008

המלצה מאת הרב יגאל כהן

המוצרים שלנו

אנטריקוט

אסאדו

אסאדו  הוא מושג המשמש הן לתיאור שיטת צליית בשר על הגריל והן לתיאור סוג בשר מסוים – צלעות בקר בחיתוך רוחבי. במקור משמש הביטוי ״אסאדו״ לתיאור שיטת הצליה בלבד, אך בשל שיבוש שהשתרש, אוכלוסיות מסוימות עושות שימוש שגוי בביטוי גם כדי לתאר בטעות את סוג הבשר

סטייק אנגוס

 אנגוס הוא זן בקר בריטי, שמקורו בסקוטלנד והוא יחסית עשיר בשומן.

  • היות והוא עשיר בשומן, הבשר שלו מצוין גם לסטייקים מחלקים שונים ולא רק מהאנטרקוט, אפשר להכין ממנו מתכוני צלי שונים – ארוכים וקצרים – ואפשר לטחון ממנו המבורגרים מעולים.

אנטריקוט, בעברית מכונה “ורד הצלע”: בשל מיקומו בחלק הקדמי מעל הצלעות

נתח משובח בעובי בינוני, עם מוקד שומן מרכזי, המכונה “עין” וסביבה עורקי שומן

מצוין לצלייה פתוחה וקצרה על מנגל או מחבת כסטייק

ניתן להשתמש בנתח לבישול ארוך, כצלי משובח ומושקע, אך רק בחום נמוך ובתוך כלי סגור, למניעת התייבשות הנתח

צלעות עגל טרי

צלעות  עגל או שדרת צלעות הינו נתח עדין הדורש טיפול עדין בזמן הבישול על מנת שלא לייבש אותו את הבשר ניתן לקבל כנתח שלם או פרוס לסטייקים עם צלעזהו חלק רך וטעים להפליא ואינו מודגש בטעם בשר צאן עז כמו הכבש הבוגר  
מתאיםאפיה בתנור,צליה על האש,בישול במחבת ובקדירה 

שניצל עוף טרי פרוס ונקי

שניצל הוא  מאכל העשוי מבשר מטוגן או אפוי. לעיתים משטחים אותו בעזרת פטיש שניצלים, ומצפים אותו בפירורי לחם או קמח הדבוקים אליו בביצה

כרעיים עוף טרי

השוק והירך ביחד, מחוברים. הכרעיים הם מנת “רבע עוף” מכובדת שאפשר למצוא במאכלי עוף שונים: מעוף צלוי דרך תבשילי קדרה ועד מרקים. אפשר להפריד את הכרע לשוק וירך (ולקבל תבשיל מגוון יותר), ואפשר להשאירו שלם 

צוואר כבש

הוא זול יותר מנתחים אחרים – ועם המתכון הנכון  קל מאוד להפוך אותו למעדן שנימוח בפה. אז פנקו את עצמכם בצוואר טלה על מצע של פריקי ובורגול

בשר בקר טחון

היתרונות בבשר בקר טרי
בנתחים הרזים אחוז השומן נמוך יותר מעוף. כמעט מחצית מהשומן הוא מסוג חד-בלתי-רווי, שהוא שומן בריא 

כולסטרול נמוך בנתחים הרזים 
מקור טוב לחלבון מלא 

כבד עוף

כמו כל האיברים הפנימיים, הכבד חייב להיות טרי מאד. אין כאן פשרות: כבד לא טרי הוא כבד לא טעים
בניגוד למה שמקובל לחשוב, צבע הכבד (כהה או בהיר) דווקא לא מרמז על איכותו. בעבר היה נהוג לחשוב כי כבד בהיר יותר הוא גם כבד שמן יותר ולכן נימוח יותר, אך בשנים האחרונות ברור כי צבע הכבד מושפע מסוג המזון שאכל בעליו ומתנאי גידולו. אם כך, איך יודעים שהכבד טוב? דבקים בשיטת הטריות

אוסובוקו-שריר הזרוע

נתח בשר המיועד לבישול ארוך בנוזלים ותוספות בסיר או בתנור. את השריר הקדמי ניתן להשיג או כשריר ללא עצם הנמכר על פי רוב כקוביות לתבשילי קדירה או כאוסובוקו פרוס עם עצם לפרוסות עבות של כ 3-2.5 ס”מ אשר במרכזן עצם עשירה במח עצם.

הבשר העוטף את העצם עשיר בטעמו ובג’לטין רב המקנה את המרקם האופייני כל כך של האוסובוקו

אווזית

נתח מס` 14, נתח דל שומן בעל סיבים קצרים 
מתאים לצלי ברוטב, לצלי בקדירה, לטחינה
טיפ של קצב: מאחר והנתח חסר שומן כמעט לחלוטין, אם מבשלים אותו בנתח כדאי לטגן אותו היטב מכל הצדדים בשמן ולבשל בחום נמוך מאוד, לצנן, לפרוס כשהוא קר ולחמם בתוך הנוזלים 

שייטל -כנף העוקץ

נתח רבגוני שמתאים גם לצלייה קצרה והקפצה וגם לצלייה ארוכה כגון תבשיל וצלי. אם מיישנים אותו כראוי, הוא נפלא לשיפודים, אומצות וצלייה יבשה בתנור 

טיפ של קצב: אחד הנתחים הטעימים ביותר ליישן היטב ולהכין ממנו שיפודים או אפילו קרפצ’יו. כדאי לפרק אותו לאורך ולהוריד את הגידים המעטים, מה שייתן לנו נתח חלק יותר לצלייה או לאומצות 

צלי כתף-פולייקה

הכירו את נתח הבשר המובחר שהשפים הכי אוהבים: נתח מספר 5.  מה אפשר להכין ממנו  ? הרבה מאוד דברים

הנתח צלי כתף,  או פולייקה,מבקשים מהקצב לנקות את שכבת השומן והגידים החיצונית. אם נשארים גידים ושומן, אפשר לנקות עוד בבית. הקפידו על שימוש בבשר בקר ישראלי טרי

לבבות עוף

לבבות עוף הם חלקי הפנים האולטימטיביים. יש להם טעם ומרקם מאוד ייחודיים ומעניינים, אך לא מעט אנשים נרתעים מהם עוד לפני שטעמו אותם. כנראה שאין מה לעשות, וכשמדובר בלב, הרגשות כלפיו תמיד עזים – או ששונאים אותו ולא יכולים להתקרב אליו, או שמתאהבים בו ממבט ראשון 

סטייק סינטה

 נתח עסיסי שמקורו בצלעות האחוריות, עטוי בשכבה דקה של שומן. בין הנתחים המובחרים זהו אחד הנתחים הפחות יקרים להכנת אומצות . הסינטה הוא בעצם הנתח הבא במורד הפרה, ובשמו המוכר, שייטל.

אפונת גינה

זה הזמן ליהנות מאפונת גינה טרייה, ירוקה, רעננה וטעימה

עוף טרי שלם

זיכרון שעולה בי שוב ושוב: עוף בתנור עם תפוחי אדמה, מפיץ ניחוח בשבת ומבשר שארוחת הצהרים קרבה 
טיפ חשוב: לרכך את תפוחי האדמה במיקרו, כשהם שלמים ובקליפתם, טרם הכנסתם לתנור 

ירקות קפואים כרובית/ברוקולי

האם אפשר לקרוא לירקות ולקטניות קפואים אוכל בריא? אמממ… סוג של. מצד אחד לא מדובר בדיוק בפסגת הבישול הביתי, אבל מצד שני  הם שומרים על ערכים תזונתיים רבים וחוסכים זמן יקר 

פילה אמנון מובחר-מושט

דג המושט נחשב לדג פופולארי בקרב הישראלים.

המבוגרים שביננו מכירים את דג המושט בשם נוסף “דג טבריה”, דג זה גדל בחוות גידול ייחודיות במים מתוקים.

לדג המושט זנב הנראה כמסרק ומשום כך קיבל הדג את הכינוי מושט, שפירושו בערבית “מסרק” 

דג המושט בעל רמת שומן נמוכה, מומלץ להכינו בגריל או בטיגון כדי ליהנות מהפריכות שלו , אך אפשר גם לאפות אותו בתנור, ולהגישו עם רוטב מתאים.

סטייק סלמון נורבגי

הסלמון הוא דג מאכל פופולארי. הוא נחשב למאכל בריא יחסית, הודות לתכולות החלבון והאומגה 3 הגבוהות בבשרו והודות לרמה הנמוכה של שומן ולשיעור הנמוך יחסית של כספית, בהשוואה לדג הטונה 

דג הסלמון מגיע לישראל בטיסה אוירית בכל שבוע כאשר הוא מגיע טרי טרי בהובלה מיוחדת.

הדג מגיע מנורווגיה ישירות לישראל.

יתרונות בריאותיים:  עשיר באומגה 3 ובאומגה 6.

הסלמון הינו דג מקובל מאוד ומוכר ברוב המסעדות , נפוץ מאד במסעדות סושי ואוכל יפני .

דג הסלמון מתאים לצורות בישול רבות ביניהם: התנור, הטיגון, על גריל ואפילו חי.

המלצות לקוחות

? למה אנחנו

איכות וכשרות ללא פשרות

צוות אטליז למהדרין מורכב  מאנשי מקצוע מנוסים המרכזים את כל יכולתם לעמידה בסטנדרטים המתחדשים של שוק המזון. קצבים מקצועיים המתמחים בבשר וחלקיו ושפים הבונים מתכונים למוצרי הבשר השונים.

 .

חנות בוטיק לנתחי בשר מובחרים

אל חנות הבשר שלנו מגיעים מביני עניין מכל אזור המרכז כדי לרכוש בשר משובח ואיכותי, לקבל טיפים לצלייה, ליהנות מטעימות מפנקות, ולהתארח בחנות הבשרים שהפכה לביתם השני של אוהבי הבשר 

מלאי טרי, קבוע ובשפע

אטליז למהדרין מחויב למוניטין שצבר מול לקוחותיו, ועל כך מתחייב להחזיק ולשווק מלאי מובחר של מוצרי בשר איכותיים. עופות טריים מדי בוקר, בשר בקר טחון מופחת שומן או בתוספת שומן בהתאם לבקשת הלקוח, עובי ואופי חיתוך נתחי הבשר על פי הבישול ועוד

יתרונותיו של אטליז כשר

  אטליז למהדרין מחזיקה מגוון גדול ורחב של מוצרי בשר ומוצרים מוכנים בהשגחת מגוון רבנויות: בית יוסף, מחפוד, אוירבך וכמובן משגיח צמוד 

צוות מקצועי ואמין

לכן, סעיף מעיקרי החזון של ‘אטליז למהדרין’ הוא להיות איש המכיר את המקצוע. שילוב של שף ותיק וקצב אמיתי. שיודע מה צבעו של הסטייק מעיד עליו ואיזה בשר כדאי לצלות בתנור כדי שיצא נימוח ונעים 

הזמנות ומשלוחים

גלוי וידוע לכל שמציאת חניה בתל אביב היא תהליך ארוך, מייגע ומורט עצבים. מקרים רבים בהם לקוחות שאינם נמצאים במרחק הליכה או שקשה להם לסחוב שקיות מלאות בבשר הביתה מתפשרים על איכות הבשר ופונים אל הסופר הקרוב לביתם. לכן, חלק מחזון ‘אטליז למהדרין’ הוא שרות המשלוחים שלנו שהיא  נוחה וידידותית כדי להקל על חובבי הבשר האיכותי ולהנגיש את הבשר האיכותי לכל החפץ בו 

אטליז למהדרין ,אטליז למהדרין בד"ץ,אטליז למהדרין כפר שלם ,אטליז למהדרין גוש דן ,אטליז כשר בגוש דן,איטליז עטרה ,בשר בגוש דן ,חנות בשר בגוש דן ,בשר בד"ץ,בשר בד"ץ בגוש דן ,בשר בד"ץ בכפר שלם,אטליז בכפר שלם,הרב מחפוד כפר שלם ,איטליז מחפוד גוש דן ,אטליז בהכשר הרב מחפוד,בשר טרי מחפוד,בשר למסעדות בד"ץ,בשר לאירועים גןש דן ,עוף כשר ,בשר הזמנות ,עוף טרי בד"ץ,חנות בשר כשרה למהדרין בתל אביב ,חנות בשר כשרה למהדרין בכפר שלם ,סטייק בגוש דן,חנות בשר צרעה,חנות בשר טרי ,כרעיים עוף בגוש דן,שניצל פרוס גוש דן ,בשר טחון תל אביב,חנות בשר בגוש דן,אטליז למהדרין צרעה,אטליז רמת גן,אטליז בהכשר הרב מחפוד,אטליז כשר תל אביב,אטליז כשר למהדרין תל אביב,אטליז רמת גן, עוף והודו בכפר שלם ,חנויות בשר בתל אביב,בשר הרב מחפוד ,עופות ובשר ,בשר בית יוסף ,עוף למהדרין ,כרעיים עוף טרי ,כרעיים עוף טרי גוש דן,בשר בית יוסף ,בשר הרב מוצפי,עוף הרב מוצפי ,חנות בשר הרב מחפוד בתל אביב ,חנות בשר הרב מחפוד בכפר שלם ,חנות בשר בית יוסף בתל אביב,חנות בשר בית יוסף בכפר שלם,כבש בהשגחץ בית יוסף,כבש הרב מחפוד ,עוף טרי שלם כפר שלם ,אסאדו גוש דן ,אנגוס בכפר שלם ,בשר לפסח כפר שלם,בשר לפסח כפר שלם ,צלעות עגל טרי גוש דן ,צוואר כבש כפר שלם,בשר טרי למהדרין,קבב ביתי למהדרין,חלקי בשר אחורי למהדרין,חנות הבשר של הרב יגאל כהן - Enfold Theme by Kriesi
Call Now Button